Spela South Park på Betsafe

Trots att det kanske är få personer som har sett alla avsnitt så har ändå de flesta en relation till serien South Park med huvudpersonerna Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman och Kenny McCormick. De fyra pojkarna har liksom fastnat i en ålder runt 9 år. Serien har sänts ända sedan 1997 och har i dagsläget kontrakt på totalt 23 säsonger vilket innebär att den i alla fall fortsätter fram till 2019.

Du som älskar South Park och inte kan få nog kan nu via slotspelet South Park bege dig till den lilla fiktiva staden i Colorado och det skruvade livet som dess invånare lever där. Genom spelets blandning av South Park-karaktärer, Bonussymboler, Wildsymboler och ljudeffekter kommer South Park-entusiasten garanterat att känna igen sig.

Spelets upplägg

Bakgrunden är ett snötäckt South Park och spelet har fem hjul, 10 insatsnivåer och 24 vinstlinjer. Vinner gör man om tre eller fler likadana symboler snurras fram på en och samma vinstlinje. Spelet har ingen jackpott men delar ut allt från småvinster till stora vinster.

Bonusspel

Spelet har flera bonusspel som aktiveras om någon av spelets huvudkaraktärer snurras fram tillräckligt många gånger under ett och samma spinn. Totalt finns det fyra olika bonusspel som aktiveras av bonussymboler föreställande Cartman, Kyle, Kenny eller Stan. Bonusspelen kommer i form av roliga videoklipp från serien.

Cartmans Bonus: Här hjälper du Cartman att hitta flummiga hippies bakom buskarna. Blir du haffad två gånger av polisen så avslutas bonusspelet.

Kennys Bonus: Här samlar du myntvinster längs med en väg tillsammans med Kenny. Precis som i serien finns dödshoten mot Kenny överallt. Se till att välja rätt väg, dör Kenny tre gånger så är bonusspelet över.

Stans Bonus: Lite speciellt bonusspel som går ut på att Stan spyr. Så länge han gör det kommer hjulen att rulla vidare med Sticky Wild-symboler som hjälpmedel och förhoppningsvis generera lite extra vinst.

Kyles Bonus: Det här är ett free spins-läge med vanliga Wildsymboler samt en Kick The Baby wild-symbol. Bebin kan dyka upp på hjul 5 och när den gör det ska Kyle sparka bebisen mot en av de fem rutorna som innehåller extra snurr, ökad multiplikator eller myntvinster.

Specialfunktioner

Bland spelets specialfunktioner finns, utöver bonusspelen, wilds och sticky wilds samt minifunktioner. Wildsymbolerna kan bytas ut mot vilken annan vinstsymbol som helst och därmed enklare skapa vinstlinjer. Minifunktionerna är ganska så unika för South Park slot och det finns två olika; Terrance och Phillip Minifunktion och Mr Hankey minifunktion som båda kan generera extra många wildsymboler. Spelet har även något som heter The Beefcake Wild som är en väldigt stor wildsymbol som täcker hela hjul 2, 3 och 4 samtidigt. Summa summarum så är detta ett slotspel späckat med roliga specialfunktioner. Inte en tråkig stund med andra ord!